Ring til os på 9858 1008

Løsninger til din virksomhed

Store virksomheder, små virksomheder, mellemstore virksomheder. Uanset størrelsen vil du være fokuseret på at drive din virksomhed, ikke dit netværk.

Vores brede produktportefølje giver os mulighed for at skræddersy højtydende netværk til alle netværk, lige fra de mindre kontorer til store virksomheder. Størrelsen betyder hverken noget for dig eller for os. Det, der betyder noget, er ydeevne, driftssikkerhed og reelt afkastet af dine investeringer, både nu og i fremtiden.
 
Mindre kontor/hjemmekontor

Mindre virksomheder – det kan f.eks. være en mindre designvirksomhed med otte medarbejdere.

Til sikkerhed og høj ydeevne anbefaler D-Link en Gigabit-switch med otte porte i netværkets hub og en mindre firewall.

Den anvendte Gigabit Ethernet-teknologi er fremtiden inden for netværk og tilbyder øget båndbredde, høje hastigheder, funktioner til fildeling og optimal ydeevne, samtidig med at den er omkostningseffektiv.

DSL-G604T
54Mbps trådløs ADSL router med indbygget modem.
Mindre/mellemstor virksomheder

En mindre til mellemstor virksomhed med 250 medarbejdere, der opererer via et landsdækkende netværk af afdelinger, har brug for et effektivt, driftssikkert og sikkert netværk. Virksomheden skal være fuldstændigt integreret, og medarbejderne skal kunne kommunikere problemfrit med og fra alle lokationer.

D-Link anbefaler en løsning med Gigabit og 10 Gigabit administreret Layer2/3-switch, som kan levere en stærk kerne, samt sikre, at der hele tiden er høj båndbredde til rådighed for øgede trafikmængder, høje hastigheder og avancerede funktioner.

DES-3526
24-portsStackableSwitch med to combi porte for Gigabit kobber eller Mini GBIC og SingleIPManagement.
Store virksomheder

En stor paneuropæisk virksomhed med 1500 medarbejdere har brug for en intelligent netværksinfrastruktur, der kan levere forbedret operationel effektivitet med lavere omkostninger.

D-Link gør brug af de forskellige funktioner i xStack: D-Links sortiment af switch-løsninger til virksomheder, som er bygget til formålet. 10 Gigabit-switches sørger for basisnet med høj båndbredde, der giver mulighed for fildeling. En virksomheds-firewall beskytter dataene i hovedkvarteret, hvor de fleste vigtige data er lagret, mens individuelle kontor-firewalls sørger for integreret lokal sikkerhed.


DGS-3324SRi
24-ports Stacking Master Layer 3 Gigabit Switch.


Læs meget mere om mulighederne for netop din virksomhed på vores hjemmeside.
Send forespørgsel vedr. produkt: D-Link

​El-Butikken

CVR: 87979814  |  Øster Hurupvej 12, 9560 Hadsund
Telefon: 9858 1008  |  E-mail: info@el-als.dk