Ring til os på 9858 1008

Luft til vand varmepumper – klimavenlige og økonomiske​

Installation, service og reparation

Bor du i et hus med radiatorer, og kunne du tænke dig at få udskiftet din gamle varmekilde med en ny og energieffektiv en af slagsen? Så kan en luft til vand varmepumpe være den helt rette løsning for dig.

Hos El-Butikken har vi bl.a. specialiseret os inden for luft til vand varmepumper, som vi både monterer, servicerer og reparerer for privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i Hadsund, Mariager, Hobro og omegn.

5 fordele ved luft til vand varmepumper

Der er rigtig mange gode grunde til at skifte sin gamle varmekilde ud med en varmepumpe. Luft til vand varmepumper har i særdeleshed 5 fordele:

  1. Du får en effektiv opvarmning af din bolig
  2. Du kan få opvarmet dit brugsvand
  3. Du kan opnå store besparelser på din varmeregning
  4. Du kan mindske dit CO2-udslip
  5. Du kan afkøle din bolig passivt​

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

Der findes mange forskellige modeller og mærker inden for luft til vand varmepumper, og derfor er det også meget forskelligt, hvor meget disse varmepumper koster.

Når du vælger at lade os stå for levering, montering og installation af varmepumpe, så kan du være helt sikker på, at vi hjælper dig med at finde den rette model, der matcher din bolig, dine ønsker og dit budget, ligesom du kan forvente, at vi tilbyder en billig pris i forhold til den høje kvalitet, du får for pengene.

Hvis du på forhånd godt kunne tænke dig at vide, hvor meget en montering af varmepumpe kommer til at koste dig, så kontakt os gerne allerede i dag med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og bestil montering eller service på varmepumpe

Vi står til rådighed, uanset om du har brug for vores hjælp i forbindelse med service eller montering af luft til vand varmepumper, og vi tilbyder vores services til konkurrencedygtige priser i bl.a. Hadsund, Hobro, Mariager og andre nærliggende områder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​El-Butikken

CVR: 87979814  |  Øster Hurupvej 12, 9560 Hadsund
Telefon: 9858 1008  |  E-mail: info@el-als.dk