Ring til os på 9858 1008

Montering af varmepumper tilbydes

Få en hurtig og effektiv service

Kunne du tænke dig at få din nuværende varmekilde skiftet ud med en energivenlig og økonomisk varmepumpe, og leder du i den forbindelse efter en elektriker, der kan stå for installationen? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos El-Butikken tilbyder vi nemlig bl.a. professionel montering af varmepumper for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Hadsund, Hobro, Mariager og omegn.

Vi tilbyder en hurtig, men effektiv varmepumpeservice, og vores servicemedarbejder er vant til at arbejde med avancerede varmepumper, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp til enten:

  • Installation af varmepumpe
  • Service på varmepumpe
  • Reparation af varmepumpe

Spar op til 40 % på din varmeregning

Med de rigtige varmepumpesystemer har du mulighed for at reducere din varmeregning med helt op til 40 %. Hvor meget du reelt set kan spare afhænger kommer dog af, hvilket system du har i forvejen.

Hvad koster en varmepumpe?

Der findes flere forskellige slags varmepumper, og der er stor forskel på, hvor meget de hver især koster, og hvor store energimæssige besparelser du kan opnå. Derfor afhænger vores priser på montering af varmepumper i høj grad af, hvilken type varmepumpe der vil være den rette i lige netop dit tilfælde.

Det kan f.eks. være luft til luft eller luft til vand varmepumper.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på montering i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Kontakt os og hør mere om montering af varmepumper

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med montering af varmepumper, eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi monterer forskellige typer varmepumper for private og erhverv i Mariager, Hobro, Hadsund og omegn. Skal vi også montere din nye varmepumpe?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​El-Butikken

CVR: 87979814  |  Øster Hurupvej 12, 9560 Hadsund
Telefon: 9858 1008  |  E-mail: info@el-als.dk